Ultimate magazine theme for WordPress.

قصة مانشيت.. الزملكاوية دابو من الكسوف

نشرت صحيفة الأهرام مانشيت وذلك بعد خسارة الزمالك ودياً أمام الإسماعيلي في السبعينات.

وكان الإسماعيلي قد قدم أداءاً مميزاً للغاية في وجود النجم أمين دابو الذي أبهر كل الحاضرين بمهارته وإبداعه في أرضية الملعب.

حيث قاز الإسماعيلي في هذه المباراة بثنائية نظيفة للسنغالي أمين دابو الذي راوغ كلاً من البرديسي وغانم سلطان ثنائي دفاع الزمالك.

وكان عنوان الصحيفة العريقة :
“الزملكاوية دابوا من الكسوف”

وأقيمت هذه المباراة الودية من أجل جمع تبرعات لبناء مسجد نادي الزمالك.

No automatic alt text available.

2 Comments
  1. Nohad Ahmed says

    طب ليه مانقلتش مانشيت الاهرام لما الاهلى اتغلب من الترام او السكة الحديد 6/0 مش هاقولك الزمالك…ولا علشان انت اهلاوى الزمالك هيفضل يعملك اكلان…الزملكاوية بيحبوا فريقهم وعملاهم ما هيتكسفوا منه لانهم اختاروه وهما عارفين بطولاته اقل مش بنسجع علشان بطولات حرام زيكوا يا بيب بيب…..ركزوا دلوقتى مع الفرق زى الاسماعيلى هو الللا بينافسكوا على البطولة مركزين ليه مع الزمالك

  2. Nohad Ahmed says

    طب ليه مانقلتش مانشيت الاهرام لما الاهلى اتغلب من الترام او السكة الحديد 6/0 مش هاقولك الزمالك…ولا علشان انت اهلاوى الزمالك هيفضل يعملك اكلان…الزملكاوية بيحبوا فريقهم وعمرهم ما هيتكسفوا منه لانهم اختاروه وهما عارفين بطولاته اقل مش بنشجع علشان بطولات حرام زيكوا يا بيب بيب…..ركزوا دلوقتى مع الفرق زى الاسماعيلى هو اللى بينافسكوا على البطولة مركزين ليه مع الزمالك

Comments are closed.